O nama

pic4

Vemis kadrovske usluge d.o.o. je preduzeće sa sedištem u Beogradu, koje se bavi pružanjem usluga iz oblasti ljudskih resursa. Ono po čemu se razlikujemo jesu rešenja koja pravimo po potrebi klijenata i kandidata. Naš tim čine kvalifikovani konsultanti sa prepoznatljivim iskustvom.

Vemis kadrovske usluge d.o.o. pruža svojim klijentima podršku u ostvarivanju poslovnih vizija. Naš cilj je da naši klijenti u svakom momentu imaju prave ljude sa odgovarajućim veštinama na odgovarajućim pozicijama koji će doprineti ostvarivanju kako kompanijskih tako i individualnih planova. Mi smo tu da pružimo uslugu na najvišem mogućem nivou kako lokalnim tako i internacionalnim kompanijama.


 

Selekcija, Testiranje i Regrutacija kandidata

Vemis kadrovske usluge d.o.o. odgovara na zahtev klijenta o zaposlenom, za kojim klijent ima dugoročnu potrebu (magacioneri, vozači, radnici u proizvodnji, hostese, promoteri, merchandiseri, sales reps, sales manageri, office manageri, računovođe, sektor finansija, IT, rukovodeće pozicije). Pronalaženjem adekvatnih kandidata pokrivamo potrebu naših klijenata od početnih do top management pozicija. Naš cilj je da našim klijentima obezbedimo osobe sa odgovarajućim znanjem i veštinama koje bi se uklopile u viziju kompanije.

Outsourcing / Staff Leasing

Mi omogućavamo trostrani odnos! Sa jedne strane se potpisuje ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa klijentom – kompanijom, a sa druge strane potpisuje se ugovor o radu sa zaposlenim. Vemis kadrovske usluge d.o.o. se nalazi u sredini i pruža uslugu administrativnog vođenja zaposlenih na svom platnom spisku. Omogućena je fleksibilnost trajanja ugovora, na određeno vreme i na neodređeno, a oko uslova plate, radnog vremena i pozicije se direktno dogovaraju klijent i zaposleni, s tim što klijent zadržava potpunu kontrolu nad zaposlenim.

Privremeno zapošljavanje

Takodje se bavimo pronalaženjem i angažovanjem odgovarajućih osoba koje bi privremeno popunile Vaš nedostatak zaposlenih. U slučaju odmora, trudničkih i porodiljskih bolovanja, sezonskih poslova, povećanja obima posla, mi pronalazimo ljude za Vas i završavamo svu neophodnu administraciju, na klijentu je samo da odredi uslove rada.

Profesionalna pretraga visoko stručnih kadrova – Executive and Direct search, Head Hunting

Naš cilj je da pronađemo, putem direktnog kontaktiranja, reklamiranja i internog networkinga profesionalce i talente koje klijent želi. Naši iskusni konsultanti, shvatajući organizacionu strukturu klijenta, će identifikovati odgovarajuće kandidate. Uz to se obavezujemo da nećemo pokušavati da ‘hunt-ujemo’ kandidate koji su već zaposleni kod naših klijenata.

Omladinska zadruga VEMIS

Angažovani smo na pronalaženju privremenih i povremenih poslova članovima zadruge i time im pomažemo da steknu radno iskustvo, da produktivno iskoriste slobodno vreme, da steknu sredstva radom i pružamo im mogućnost da svojim dokazivanjem nađu stalno zaposlenje. Nudimo brzu i kompletnu uslugu poslodavcima za sve profile radnika. Sklapaju se ugovori sa poslodavcem, a vreme trajanja ugovora za isti posao kod istog poslodavca je maksimalno 120 radnih dana. Član zadruge može biti učenik, student ili nezaposleno lice uzrasta od 15 do 30 godina